Några kommentarer på det?

efterlysning

Det slog mig häromdagen: här sitter jag – dag efter dag – och vräker ur mig än det ena och än det andra om mig själv och mitt ganska stillsamma medelåldersliv. Lägger ut bilder och är personlig – dock inte tokprivat.

Att jag har en del besökare som faktiskt läser det jag skriver och tittar på mina bilder har jag bevis för, så det tvivlar jag inte på, men det är ganska sällan jag får veta vilka ni som kikar in här egentligen är och vad ni tycker och tänker. På det är jag är så nyfiken att jag kan spricka!

En del av er är förvisso redan duktiga på att kommentera vilket jag uppskattar oerhört mycket (ett särskilt tack är på sin plats till dig här, Anette) och andra kommenterar aldrig. Och det måste man ju inte – självklart inte! Men handen på hjärtat – vill du mig väl och önskar mig gott – tänk då inte bara något snällt om mig, mina bilder eller det jag skriver om utan lämna gärna även ett avtryck då och då; skriv en liten kommentar – helst en snäll. Det skulle göra mig väldigt, väldigt, väldigt  glad. Väldigt.

(Förresten, det går naturligtvis att skriva elaka kommentarer också, om det nu är någon som känner att det är viktigt att få göra det, men skulle det dyka upp några sådana skulle jag ta bort dem. Omedelbums! Några kommentarer på det?)

8 kommentarer till ”Några kommentarer på det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *