Några kommentarer på det?

efterlysning

Det slog mig häromdagen: här sitter jag – dag efter dag – och vräker ur mig än det ena och än det andra om mig själv och mitt ganska stillsamma medelåldersliv. Lägger ut bilder och är personlig – dock inte tokprivat.

Att jag har en del besökare som faktiskt läser det jag skriver och tittar på mina bilder har jag bevis för, så det tvivlar jag inte på, men det är ganska sällan jag får veta vilka ni som kikar in här egentligen är och vad ni tycker och tänker. På det är jag är så nyfiken att jag kan spricka!

En del av er är förvisso redan duktiga på att kommentera vilket jag uppskattar oerhört mycket (ett särskilt tack är på sin plats till dig här, Anette) och andra kommenterar aldrig. Och det måste man ju inte – självklart inte! Men handen på hjärtat – vill du mig väl och önskar mig gott – tänk då inte bara något snällt om mig, mina bilder eller det jag skriver om utan lämna gärna även ett avtryck då och då; skriv en liten kommentar – helst en snäll. Det skulle göra mig väldigt, väldigt, väldigt  glad. Väldigt.

(Förresten, det går naturligtvis att skriva elaka kommentarer också, om det nu är någon som känner att det är viktigt att få göra det, men skulle det dyka upp några sådana skulle jag ta bort dem. Omedelbums! Några kommentarer på det?)

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Några kommentarer på det?

 1. Lars skriver:

  Jag dyrkar dina vackra bilder och kan inte vara utan att läsa din blogg dag efter dag pözz

 2. Anna skriver:

  Hej, här har du en relativt ny följare som gärna läser dina ord och njuter av dina fotografier.

  Projektet 365foton har bara på den här tiden, en månad, utökat antalet bloggar jag följer. Så mycket inspiration det ger.

  Och nya spelvänner på Ordjakten har jag fått också, kul 🙂

  Jag håller med dig om att man är nyfiken på vilka som följer ens blogg/ar. Jag ska nog lägga ut en fråga på min också 🙂

  Önskar dig en fin dag!

 3. Anette skriver:

  Hihi …. nu har jag suttit o läst bakåt o woops , där nämdes ju jag 😉 med länk o allt 😉
  Tack söta du !! Du e lika flitig hos mig 😉

  kram på dig <3

 4. Helena skriver:

  Jag hittade dig via 365 foton, och jag håller med tidigare kommentator att jag har hittat många fler bloggar att följa tack vare detta projekt! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.