Den känslan – yeah!

enkeltsnyggt

När man stod i godisaffären då man var liten, pekade på godisarna och kioskbiträdet plockade i dem i en minipapperspåse med en tång: ”en sån, två såna… och en sån”. Den känslan…

Idag går man in i vilket mataffär som helst och kan plocka slevvis med colaflaskor, salta fiskar, geléhallon, sura nappar och you name it som man öser ner i stora plastpåsar. Magin är liksom borta.

Men jag har hittat mitt nya smågodis – blommorna. Jag går upprymd hemifrån med en inköpslista i handen då det överst på den står ”BLOMMOR”. Då vet jag att jag snart får stå vid den välfyllda kylen i blomsteraffären och peka ut några små raringar; ”Två fresior, en anemon, en ranunkel, tre liljor, en prärieklocka, en sån där var det nu är för något… och så tar jag två buntar vita rosor också.” Den känslan – yeah!

Vad går du igång på?

2 kommentarer till ”Den känslan – yeah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *