Foto,  Ur vardagen

Den känslan – yeah!

enkeltsnyggt

När man stod i godisaffären då man var liten, pekade på godisarna och kioskbiträdet plockade i dem i en minipapperspåse med en tång: ”en sån, två såna… och en sån”. Den känslan…

Idag går man in i vilket mataffär som helst och kan plocka slevvis med colaflaskor, salta fiskar, geléhallon, sura nappar och you name it som man öser ner i stora plastpåsar. Magin är liksom borta.

Men jag har hittat mitt nya smågodis – blommorna. Jag går upprymd hemifrån med en inköpslista i handen då det överst på den står ”BLOMMOR”. Då vet jag att jag snart får stå vid den välfyllda kylen i blomsteraffären och peka ut några små raringar; ”Två fresior, en anemon, en ranunkel, tre liljor, en prärieklocka, en sån där var det nu är för något… och så tar jag två buntar vita rosor också.” Den känslan – yeah!

Vad går du igång på?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.