Boktips,  Foto,  Ur vardagen

Hej och hå – ut i regnet ska jag gå!

snohjarta

Den älskade, vackra, vita, gnistrande snön är nu ett minne blott hos oss liksom de många minusgraderna. Det regnar och blåser här på västkusten idag och det är verkligen skönt att jobba inomhus sådana här dagar.

Det blir förmodligen ingen lunchpromenad idag i och med det myckna regnandet men till kvällen ser jag det som en självklarhet att regnstället åker på och att jag ger mig ut på NyVanarundan. Hej och hå – ut i regnet ska jag gå!

Får jag inte sällskap av någon har jag alltid Fredrik Backmans ”En man som heter Ove”-ljudboken att lyssna på. Bara en sån sak kan får mig att bli motiverad vilken skitdag som helst. Det är mysigt att rätt klädd vara ute och traska och bli helt uppslukad av uppläsarens röst och bokens innehåll. Och just den här boken är så himla roligt skriven att jag ofta skrattar högt för mig själv. Kan verkligen rekommendera den!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.