Hej och hå – ut i regnet ska jag gå!

snohjarta

Den älskade, vackra, vita, gnistrande snön är nu ett minne blott hos oss liksom de många minusgraderna. Det regnar och blåser här på västkusten idag och det är verkligen skönt att jobba inomhus sådana här dagar.

Det blir förmodligen ingen lunchpromenad idag i och med det myckna regnandet men till kvällen ser jag det som en självklarhet att regnstället åker på och att jag ger mig ut på NyVanarundan. Hej och hå – ut i regnet ska jag gå!

Får jag inte sällskap av någon har jag alltid Fredrik Backmans ”En man som heter Ove”-ljudboken att lyssna på. Bara en sån sak kan får mig att bli motiverad vilken skitdag som helst. Det är mysigt att rätt klädd vara ute och traska och bli helt uppslukad av uppläsarens röst och bokens innehåll. Och just den här boken är så himla roligt skriven att jag ofta skrattar högt för mig själv. Kan verkligen rekommendera den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *