Foto,  Ur vardagen

Vem har sagt att livet ska vara fullt av nedförsbackar?

rosbukettHar blivit firad med tårta och presenter i helgen, träffat mor, promenerat i ögonsmärtande snöfall och blåst, veckohandlat, städat, fotograferat och slappat framför TV:n.

Det har varit en bra helg men jag känner mig tyvärr inte så utvilad som jag skulle önska. Det är något vajsing med sömnen, nätterna mellan söndag och måndag, och i natt har jag varit vaken sen klockan tre…

Lite uppförsbacke denna veckans första arbetsdag alltså, men vem har sagt att livet ska vara fullt av nedförsbackar?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.