Foto,  Fototips

Fototips: rita med ljus

ljuskonst2

 

Fototips – om du har en stund över:
Ta fram en ficklampa.
Hitta ett mörkt rum eller gå ut i mörkret
Sätt kameran på ett stativ eller ställ den på någonting så den står stadigt
Ställ manuellt in lång slutartid (hur lång tid beror på vad du tänker skapa – prova dig fram)
Ställ dig framför kameran
Be någon trycka på avtryckaren eller använd en fjärrkontroll
Tänd ficklampan och rikta den mot kameran
Rita alternativt skriv med ficklampan i luften framför dig
Släck.
Klart!

Gick det bra? Visa mig gärna vad du ritat/skrivit med ljus.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.