Foto,  Ur vardagen

Inre monolog

turquoisesky

Första koppen kaffe är på plats i magen, tidningen är genomögnad och jag testar en ny doft så här till lördagsmorgonmyset. (Är det en begynnande huvudvärk jag känner? För stark doft? Hoppas inte. Bäst att blåsa ut! Pffft!)

Känner mig lite omotiverad idag. Den inre monologen går ungefär så här:

-Träna? Det gillar ju du!
-Njaaa, kroppen är sliten efter veckans magont…

– En härlig, rask långpromenad? Det är skönt!
– Jovars, kanske kan funka…

– Ut och fota? Tänk vad mycket det finns där ute att fånga på bild! Trädgårdsföreningen?!
– Äsch, det är ganska mulet ute…

– Åka och handla? Skulle väl vara skönt att fylla på förråden…?
– Meh! Usch, vad tråkigt!

– Shoppa loss bara för skojs skull? Unna dig något fint?
– Näe, jag behöver väl inget?

– Hälsa på  någon? Någon blir säkert glad att se dig.
– Aäe, vem ska jag våldgästa?

Allvarligt, vad ska jag hitta på en dag som den här när jag har såna tankar i huvudet?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.