Foto,  Ur vardagen

Hellre det än tre grader plus

hanhals

Jag hoppade över träningen igår då magen inte var riktigt ok och jag inte kunde tänka mig att köra järnet. Ja, för den som sett mig träna vet ju att jag är inte den som halvfjösar mig igenom ett pass – kör jag så kör jag, liksom. Det är ju bra att jag vet detta om min personlighet och kan hålla mig själv tillbaka vid rätt tillfällen… 🙂

Det fick bli filmkväll istället – födelsedagen till ära – och Hunger games” var det självklara filmvalet både för makens och min del. Den hade vi nämligen hört så mycket gott om och den var verkligen bra. Glad att jag äntligen fått se den.

Så har vi kommit till veckans sista arbetsdag. En dag som börjar lika kall och vacker som de senaste dagarna gjort. Jag har inte alls ont av det här vädret. Tvärtom, jag njuter av kylan. Av solen, den blå himlen och knarret under skorna. Det här är riktig vinter och hellre det än tre grader plus och gråväder…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.