Hellre det än tre grader plus

hanhals

Jag hoppade över träningen igår då magen inte var riktigt ok och jag inte kunde tänka mig att köra järnet. Ja, för den som sett mig träna vet ju att jag är inte den som halvfjösar mig igenom ett pass – kör jag så kör jag, liksom. Det är ju bra att jag vet detta om min personlighet och kan hålla mig själv tillbaka vid rätt tillfällen… 🙂

Det fick bli filmkväll istället – födelsedagen till ära – och Hunger games” var det självklara filmvalet både för makens och min del. Den hade vi nämligen hört så mycket gott om och den var verkligen bra. Glad att jag äntligen fått se den.

Så har vi kommit till veckans sista arbetsdag. En dag som börjar lika kall och vacker som de senaste dagarna gjort. Jag har inte alls ont av det här vädret. Tvärtom, jag njuter av kylan. Av solen, den blå himlen och knarret under skorna. Det här är riktig vinter och hellre det än tre grader plus och gråväder…

2 kommentarer till ”Hellre det än tre grader plus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *