Foto,  Ur vardagen

Vad är det för en dag?

vasranunkel

Det är en alldeles vanlig dag, men ändå inte, för det är min födelsedag. Idag blir jag alltså ett år visare och kommer ännu ett år längre ifrån fyrtio, men jag håller mig än så länge på behörigt och betryggande avstånd från femtio. Det känns bra.

Bra känns det också att jag idag är tillbaka i verkligheten. Magen har lugnat ner sig betydligt och smärtorna har mattats av och lagt sig. Undrar vad fasen det där var för något…? Nåja, nu lägger jag det bakom mig, tar tag i framtiden och kör på igen. Har bokat in mig på ett indoor walking-pass efter jobbet – jag hoppas att jag är tillräckligt bra för att orka köra.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.