Foto,  Ur vardagen

Frisk luft

vinter

Inget NyVana för mig igår kväll alltså och ingen annan träning heller sen i lördags. Har bokat in mig på ett pass i morgon kväll, men som det känns i magen just nu är jag mycket tveksam till om det kommer att blir av. Men jag vill! Vill må bra. Vill träna.

Ska försöka ta mig ut på en liten promenad under dagen idag. Jag behöver både röra på mig och få lite frisk luft… 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.