Foto,  Ur vardagen

Det som är bra med att må dåligt är att jag inser hur bra jag brukar må…

madaligt

Hallå världen, här är jag! Gick hem från jobbet för drygt ett dygn sedan. Akut illamående, yr, darrig, frusen och ”uppstressad” i hela kroppen. Därefter kom en enorm matthet och trötthet tillsammans med ett magont som dröjer sig kvar idag och inte riktigt vill ge med sig. Tar det lugnt och gläds åt att snart mår jag bättre igen – det värsta måste vara över. Får se hur det blir med NyVana ikväll – som det känns just nu är promenad dock helt uteslutet…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.