Halt ute, halt inne

fotspar

Måndag. Ny vecka, ny mark att bryta och nya steg att ta. Men jag har blivit påmind om att det är bäst att ta det försiktigt: trodde jag skulle slå halvt ihjäl mig då jag halkade på väg ut ur duschen här i morse! Det kunde gått riktigt illa, men jag klarade mig tack och lov utan minsta skråma. Halt ute, halt inne…

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Halt ute, halt inne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.