Foto,  Ur vardagen

En riktigt lyckad lördag

vinterkollage1Jag hade en härlig fotodag igår. Det var fantastiskt vackert men även ruskigt kallt ute vid havet. Brrr! Men jag är glad att jag åkte…

På kvällen fick vi fint besök. Sonen kom på middag och det var så trevligt att ha honom här. Och överraskande nog föreslog han efter maten att vi skulle spela ett spel som han och hans flickvän med familj brukar spela. Minsann!

En riktigt lyckad lördag. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.