Ur vardagen

Lite kallt

litekalltSitter och har precis ätit frukost. Laddar för att köra ett spinningpass kvart över tio. Med den där nye ledaren jag upptäckte förra helgen. Han är visst vikarie på morgonpasset idag. Kanon! Dagen börjar bra.

Och så är det faktiskt underbart vackert väder idag också. Precis som jag önskade mig! Himlen är klar och solen är på väg upp. Hoppas att det blir lite mindre kallt under dagen så jag får en perfekt och behaglig fotodag ute.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.