Foto,  Ur vardagen

Hoppas på bra fotoväder

fredag

Helgen stundar, Jessica jublar! Jag längtar efter att fotografera och vill verkligen ge mig ut med kameran i helgen. Hoppas på bra fotoväder! Än så länge har jag ingen aning om vad det ska bli för väder ens idag, men termometern visar på tio minusgrader och det snöar inte så det kan bli en sådan där härligt solig och krispig vinterdag som jag älskar. Weee-hoo!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.