Foto,  Ur vardagen

Full rulle

naturesperfect

Helledig hemmakväll igår kväll – lite ovanligt… Ingen av oss hade någon träning. Jag lagade mat i lugn och ro, efter att jag varit hos frissan och klippt luggen – SÅÅÅ VÄLBEHÖVLIGT –  maken kom hem, vi åt och sedan slappade vi vid TV:n resten av kvällen. Vilodagar behövs emellanåt – idag är det full rulle igen!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.