Tema 228 – Oväntat – 16/365

228-oväntat

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i 365 foton 2013, Foto. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tema 228 – Oväntat – 16/365

  1. Anna skriver:

    Man kan verkligen hitta både det ena och det andra hängandes i träd när man är ute och går, men nycklar har jag aldrig sett.

    Kanske ska börja dokumentera borttappade saker man ser i träd odyl, kan bli en rolig samling bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *