183 motionspass 2013,  Foto,  Träning

Halvvägs

halvvägs

Halvvägs genom arbetsveckan, halvvägs genom januari och antalet motionspass som jag genomför läggs kontinuerligt till i statistiken i min träningsapp – 19 aktiviteter hittills i år säger den att jag utfört och det är ju bra – riktigt bra. Det är ungefär 10 procent av årets 183 planerade pass. Redan! Kan det verkligen stämma?!

Nåväl, Fru M och jag traskade på i snön igår kväll då det var NyVana. Vi var ensamma i vår lilla grupp men långt ifrån ensamma ute i spåret. Många nyårslöften (och andra) är ute och joggar på kvällarna och varje tisdagskväll sen jag drog igång NyVana i augusti förra året har vi mött Friskis jogginggrupp nere i stan. När vi har kommit nästan halvvägs; alltid i närheten av gamla Åhlénshuset. Det är trevligt. Man skulle bli förvånad om de inte dök upp där en vecka…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.