Halvvägs

halvvägs

Halvvägs genom arbetsveckan, halvvägs genom januari och antalet motionspass som jag genomför läggs kontinuerligt till i statistiken i min träningsapp – 19 aktiviteter hittills i år säger den att jag utfört och det är ju bra – riktigt bra. Det är ungefär 10 procent av årets 183 planerade pass. Redan! Kan det verkligen stämma?!

Nåväl, Fru M och jag traskade på i snön igår kväll då det var NyVana. Vi var ensamma i vår lilla grupp men långt ifrån ensamma ute i spåret. Många nyårslöften (och andra) är ute och joggar på kvällarna och varje tisdagskväll sen jag drog igång NyVana i augusti förra året har vi mött Friskis jogginggrupp nere i stan. När vi har kommit nästan halvvägs; alltid i närheten av gamla Åhlénshuset. Det är trevligt. Man skulle bli förvånad om de inte dök upp där en vecka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *