Foto,  Ur vardagen

Jag har sovit gott

bukettbokehSom jag sovit i natt. Oj, oj, oj! Natten till igår var det ju sådär med sömnen, men i natt har jag sovit hur mycket som helst. Eller ja, i natt och i natt… Redan efter träningen och middagen igår kväll började jag gäspa och bete mig. Kröp så i säng med telefonen för att spela lite spel vid åttatiden. Men jag kunde inte koncentrera mig.

Tio över åtta sa jag till maken att jag ville sova en skvätt och bad honom komma in och väcka mig efter en stund. Klockan nio kom han in. Jag gick upp, borstade tänderna, gick och la mig igen, somnade och vaknade kvart i fem nu i morse. Härligt – jag har sovit gott.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.