Foto,  Träning,  Ur vardagen

Hjärnan sa inte emot

mandagmorgonMin morgon började redan klockan halv tre i natt då jag slog upp mina melerade. Och konstigt nog sa hjärnan inte emot utan satte igång sin verksamhet direkt. Det blir en hektisk dag på jobbet idag – mycket att göra – och i eftermiddag blir det ett indoor walking-pass för att tömma hjärnan igen och ge kroppen vad den vill ha. ;o)

Igår kom sonen och hans kompisar hem från skidresan de varit på i Bad Gastein i en dryg vecka. De hade haft det bra och alla kom hem med armar och ben i behåll. Skönt att ha honom hemma igen. Inte för att vi träffar honom varje dag numera, men det är gott att ha honom på svensk mark – alldeles i närheten om vi skulle vilja honom något, titta på honom, prata med honom och klappa lite på honom. Ja, ni vet…?

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.