Hjärnan sa inte emot

mandagmorgonMin morgon började redan klockan halv tre i natt då jag slog upp mina melerade. Och konstigt nog sa hjärnan inte emot utan satte igång sin verksamhet direkt. Det blir en hektisk dag på jobbet idag – mycket att göra – och i eftermiddag blir det ett indoor walking-pass för att tömma hjärnan igen och ge kroppen vad den vill ha. ;o)

Igår kom sonen och hans kompisar hem från skidresan de varit på i Bad Gastein i en dryg vecka. De hade haft det bra och alla kom hem med armar och ben i behåll. Skönt att ha honom hemma igen. Inte för att vi träffar honom varje dag numera, men det är gott att ha honom på svensk mark – alldeles i närheten om vi skulle vilja honom något, titta på honom, prata med honom och klappa lite på honom. Ja, ni vet…?

 

3 kommentarer till ”Hjärnan sa inte emot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *