Träning

Spinnhappening

schemaIdag har det varit spinhappening-pass på Friskis. Så gott som alla spinningledarna var där och passen var fullbokade. Normalt sett kör man entimmaspass, men idag var det prova på-dag, så därför var varje pass endast 30 minuter.

Jag körde ett bas-, ett intervall- och ett medelpass i ett svep. En och en halv timma totalt. Härligt! Tog i för fullt på alla pass så jag var rätt mör mot slutet och var väldigt nöjd med att jag inte bokat in mig på alla sex happeningpass. Puh!

Roligast med dagens träning är att jag fick prova att köra med en ledare som var ny för mig, trots att jag tränat ganska många år på Friskis nu. Han höll i intervallpasset och jag tyckte att han var kanonbra, spelade grymt bra musik och hans pass kändes riktigt kul.

Enligt vad jag kan se på schemat har han pass kvart över sju på söndagkvällar. Orkar jag spinna imorgon? Nja, jag tror jag ska hoppa över det, har indoor walking inbokat på måndag och körde som sagt rätt hårt idag. Får bli nästa söndag eventuell…

En annan väldigt rolig grej idag var att det var utlottning på passbiljetterna och fina priser att vinna. Min lapp blev dragen och jag valde en sån här fin Friskisväska. Jag har tittat på den ett tag och funderat på att köpa en, men min gamla Nikeväska har funkat, så det har inte blivit av. Nu behöver jag inte fundera längre – nu har jag en – och jag känner mig så glad, så glad.

vaska3

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.