Foto,  Ur vardagen

Snäll mot kroppen

lime

 

Veckan har gått fort, jättefort! Redan fredag alltså – vart tar tiden vägen? Det har varit en bra vecka hittills på jobbet – allt har flutit på bra – och jag räknar med att dagen idag följer i samma spår.

Direkt efter jobbet idag ska jag på massage och jag längtar redan efter det. Jag ska börja med en stunds resonansbehandling, vilket jag testade första gången för ett par veckor sedan. Det kändes skönt att ligga där i värmen, slappna av och förbereda kroppen för massagen och det känns bra att vara så här snäll mot kroppen som jag har varit på sistone.

Ha nu en fin fredag – det tänker jag ha.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.