Ljus och mörker

ranunkel

Jag längtar efter ljuset! Jag tror inte att det undgått någon som läser den här bloggen att jag älskar att fotografera. Att det är det som är min passion och att det är det jag verkligen brinner för att göra. Och det är väldigt svårt att fotografera utan ljus. (Fotografera betyder skriva med ljus.)

Som det är just nu är det mörkt när jag går upp på morgonen, mörkt  när jag går till jobbet, mörkt redan innan jag slutar jobba och mörkt när jag kommer hem… Skulle behöva vara ledig ett par timmar mitt på dagen för att verkligen kunna utnyttja ljuset. Undrar om det går att ordna på något sätt?

Men å andra sidan, det är ju inte riktigt så att det är optimalt ljus för fotografering ens mitt på dagen med det här vädret som är just nu. Så det är bara till att bita ihop, jobba på och glädjas åt att det faktiskt blir något ljusare för varje dag som går.

Igår gick solen upp 08:49 över Göteborg och ner 15:48. Idag får vi tre minuter mer dagsljus för 08:48 och 15:50 är tiderna som gäller idag. Woo-hoo! Man får vara glad för det lilla!

4 kommentarer till ”Ljus och mörker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *