183 motionspass 2013,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Tisdagsros

tisdagsros

Jag börjar med att ge den här dagen en ros. En röd, vacker tisdagsros. Så kanske den blir lite gladare, slutar gråta och piggnar till något. Den ser nämligen lite deppig och hängig ut så här på morgonkvisten. Alldeles grå, trött och sliten. Kanske rättar till sig under dagen…?

Ikväll är det hur som helst dags för NyVana. Jag hoppas att vi blir riktigt många, att nyårslöftena drar ut folk på gångbanorna, och att det blir en härlig tur – helst utan regn.

Kvällens planerade motionsaktivitet blir min elfte för året och än så länge ser det lovande ut för mig då det gäller utmaningen 183 motionspass 2013 – du hänger väl på? 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.