Foto,  Träning,  Ur vardagen

Full fart

ordning

Måndag morgon, en hel arbetsvecka ligger framför oss och det är mycket att göra på jobbet. Jag avslutade förra veckan med ytterligare en intervju som ska skrivas ner, många editioner ska sättas upp och hemsidan ska göras klar. Så det blir full fart, men jag gillar ju det. Hellre mycket att göra än lite.

Och efter jobbet idag har jag ett indoor walking-pass inbokat. Det ser jag verkligen fram emot – det ska bli riktigt härligt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.