Foto,  Ur vardagen

Nu är det slut

framåt

Idag packar vi ner julen i sina lådor, den vackra lilla kungsgranen åker ut och jag vänder ansiktet mot våren, kinden mot solen och ögat mot ljuset. Ahhh, det är en härlig tid som kommer nu.

Jag är faktiskt förvånad över att jag kunnat låta julen vara kvar här hemma så länge i år. Brukar tröttna redan på nyårsdagen, men den här julen hade vi nog lagom med pynt för min del. Det blev aldrig hysteriskt – jag fick hejdat maken från att placera ut tomtar överallt – och mycket av pyntet och dekorationerna gick i vitt och silver, vilket inte är så påträngande och iögonfallande utan lugnande och stillande i mina ögon… Men som sagt, nu är det slut, nu ska julen ut.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.