183 motionspass 2013,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Kakbuffé

kakbuffe

Igår på vår lediga dag passade vi på att sova länge – det gick faktiskt – och efter frukosten tog vi tag i veckostädningen. Därefter åkte vi ner till Varberg och Lilla Träslövs Finbageri som har kakbuffé på fredagar och lördagar i saluhallen i Breared.

Eftersom maken är förtjust i söta saker – han gillar ju mig till exempel ;o) – var det mest för hans skull som jag ville åka dit. Själv är jag inget kakmonster direkt, men han ÄLSKAR det verkligen.

Det fanns en hel del att välja på på buffébordet och jag smakade både på prinsesstårtan och semletårtan men sedan tog det stopp. Maken hann smaka på lite fler grejer, men ganska snart var det nog även för hans del. Sockerstinna och mätta lovade vi varandra i bilen på väg hem att vi aldrig mer skulle åka dit och jag tror att även maken menade det när han sa det…

Väl hemma kände vi att det var dags för en eftermiddagspromenad så vi tog ”sjukhusrundan” och därmed var årets femte motionsaktivitet avklarad för min del.

#-5-av-183

Min kära mor, som är min trognaste läsare (tror jag) påpekade igår att det är mycket ”samma på bloggen nu – träning och foto, träning och foto” – men eftersom jag antagit två utmaningar som bygger på mycket aktivitet blir det lätt så. Fast jag håller med – det blir nog lätt tjatigt, åtminstone med alla dessa träningsuppdateringar hela tiden. Så jag tänkte som så att jag efter denna första vecka skulle dra ner på den typen av inlägg här på bloggen. Vill du trots all följa med hur det går med mitt mål att hinna med minst 183 motionspass under 2013 sök upp mig på runtastic.com, så kan du hålla koll där.

Fotona tänker jag dock fortsätta lägga upp här – foto är ju lite min ”grej”.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.