Foto,  Ur vardagen

Lyx i överflöd

gerbera

Lyx i överflöd: fredagskänsla redan idag. Woohoo! Imorgon stundar en ledig dag och helgen kommer därmed att bli extra lång. Så himla härligt!

Inbokat i eftermiddag har jag ett indoor walking-pass  klockan 17 och än så länge är det lekande lätt att fylla tillvaron med härlig motion. Life sure is good!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

  • Sami

    Hej
    Fina bild som vanligt, funderar på ett fotobord jag med, det är väl egentligen bara en glasskiva? kolla in min lösning på produktfotografering 😉

    • skapica

      Belysning är mitt nästa projekt… Din idé är jättebra, Sami! 🙂 Mitt fotobord är ett bord med en glasskiva på, sen använder jag en barstol, rullgardin och i viss mån vita A3- och/eller A4-ark vid behov när jag pillar i min ”studio”. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.