Foto,  Ur vardagen

Det där godiset

julgodis

Slut på julgodiset. Nja, inte bokstavligt talat, för vi har massa godis kvar, både av det hemgjorda och det köpta, men på det där godiset som man inte kan äta… De möjliga sovmorgnarna, de sena kvällarna och känslan av att bara vara sååå ledig. Det där godiset.

Men just det ja, det är ju redan onsdag och på fredag är jag ledig igen så det blir bara ett kort inhopp på jobbet den här veckan. Inleder den superkorta arbetsveckan med att åka in till Göteborg för att göra en intervju. Spännande.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.