Aktivitet 1/183

1-av-183

NyVana ikväll sammanföll väl med att jag just dragit igång utmaningen 183 motionspass 2013. Så det var bara till att snöra på sig skorna och halka iväg. Ja, för jösses vad halt det var på gångbanorna! Stundtals funkade det bra, men på vissa partier fick vi gå på gräset bredvid för vi halkade så. Trots detta luriga väglag blev det en hyfsat rask stadspromenad och jag var ordentligt varm när jag kom hem. Skönt, första passet avklarat, bara 182 kvar i år… 😉 Hur går det för dig, har du kommit igång än?

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i 183 motionspass 2013, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.