Happy New Year

happynewyear

2012 närmar sig sitt slut och 2013 knackar på dörren som vi öppnar vid midnatt. Ett helt nytt år att se fram emot. Men innan vi är där ska här fixas och donas inför i kväll då vi och våra gäster på ett något annorlunda sätt ska fira in det nya året tillsammans. Det ryktas om mord och intriger. Gästerna har fått var sitt  manus inför kvällen och det ska bli spännande att se hur det hela utvecklar sig…

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.