Utmaning: 183 motionspass 2013

frukostTidig frukost i morse och lite senare gav vi oss ut och motionerade, maken och jag. Han gick drygt sex kilometer med sina stavar och själv provade jag joggingformen för första gången sen i början av december. Trodde max jag skulle orka en halv kilometer, typ, men se 3,8 km joggade jag efter 500 meters rask promenad som uppvärmning – 4,3 km in alles alltså. Och medan jag joggade fram dök det upp en idé i mitt huvud…

Vad säger du om att anta en utmaning, nu så här i nyårslöftestider och allt? Att låta 2013 bli året då du kommer igång ordentligt med din träning och/eller börjar motionera mer regelbundet och härdar ut, även om det tar emot ibland. Hur låter det?

Mitt förslag är att vi bestämmer oss för att göra något i motions-/träningsväg åtminstone varannan dag nästa år. 365/2=182,5 ≈ minst 183 aktiviteter under 2013. Du väljer själv vilken aktivitet du vill göra, hur hårt du ska köra och hur mycket/länge du ska hålla på. Det är ingen tävling och ingen kommer att kolla dig, men förhoppningsvis fungerar det här motiverande och så kan du lämna en kommentar då och då för att låta oss andra veta hur det går och hur då mår. Är du på? Antar du utmaningen? Kommentera det här inlägget och anmäl ditt intresse så jag vet hur många vi blir.

183

 

 

9 kommentarer till ”Utmaning: 183 motionspass 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *