Foto,  Ur vardagen

Blandade blommor

tulpanljusRiktigt ruskigt busväder är det här på västkusten denna tidiga söndagsmorgon och jag har varit vaken sen klockan fem. Vet inte varför, men det var omöjligt att somna om och det är bara till att gilla läget… Och det är faktiskt rätt mysigt att smyga upp, hämta en kopp kaffe, tända ljus och starta dagen här vid datorn.

Eftersom vädret är som det är blir det inte tal om någon uthomhusfotografering idag. HELLER. Det har varit dåligt med den varan under den här ledigheten… Så jag är sugen på att köpa en bukett blandade blommor idag för att fotografera dem och ta reda på hur de ser ut inuti.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.