Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

 • Maria

  En sådan där 365-utmaning gjorde jag 2011, fast jag gjorde den själv med mina egna regler. det var kul, men tufft.
  Jag hade som regel att jag måste gå ut varje dag och ta min bild. Så du kan ju tänka dig hur det kändes när det var dåligt väder och jag MÅSTE gå ut. Men jag klarade det. Var sååå stolt när jag på nyårsafton 2011 publicerade den sista bilden på den 365-blogg jag hade då.
  Ha de gott!
  Kram Maria

 • Marie Andersson

  Eller så fotograferar man flera teman när man ändå är ute med kameran 🙂 Jag tänker göra tidsinställda blogginlägg, vilket innebär att jag kanske skriver 10 inlägg samtidigt men att de publiceras på 10 olika dagar. Spar verkligen tid om man känner att det blir pressat att göra varje dag.
  // Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.