4 kommentarer till ”Fotoutmaningen 365 foton 2013

  • En sådan där 365-utmaning gjorde jag 2011, fast jag gjorde den själv med mina egna regler. det var kul, men tufft.
    Jag hade som regel att jag måste gå ut varje dag och ta min bild. Så du kan ju tänka dig hur det kändes när det var dåligt väder och jag MÅSTE gå ut. Men jag klarade det. Var sååå stolt när jag på nyårsafton 2011 publicerade den sista bilden på den 365-blogg jag hade då.
    Ha de gott!
    Kram Maria

  • Eller så fotograferar man flera teman när man ändå är ute med kameran 🙂 Jag tänker göra tidsinställda blogginlägg, vilket innebär att jag kanske skriver 10 inlägg samtidigt men att de publiceras på 10 olika dagar. Spar verkligen tid om man känner att det blir pressat att göra varje dag.
    // Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *