Foto,  Fototriss

Fototriss – ögonblick

Veckans fototrisstema är ögonblick och här är några decemberögonblick som jag minns extra väl och uppskattar.

Att vakna tidigt en helgmorgon, tända ljus, dra på sig filten och…
tidningAtt fotografera med ett makroobjektiv för allra första gången och…tulpan

Att vänta på tåget, se mörkret falla och…
julbelysning
Fler trissar på samma tema hittar du här.

banner_love_black-1

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.