Fototriss – ögonblick

Veckans fototrisstema är ögonblick och här är några decemberögonblick som jag minns extra väl och uppskattar.

Att vakna tidigt en helgmorgon, tända ljus, dra på sig filten och…
tidningAtt fotografera med ett makroobjektiv för allra första gången och…tulpan

Att vänta på tåget, se mörkret falla och…
julbelysning
Fler trissar på samma tema hittar du här.

banner_love_black-1

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Fototriss. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Fototriss – ögonblick

 1. Maria skriver:

  Underbar och fin triss med härliga ögonblicksbilder!
  Macrobilden sååå fin 🙂
  Önskar Dig ett Gott Nytt År!

 2. Fin fototriss. Och fina bilder i tidigare inlägg med, du är duktig.

 3. Annie skriver:

  Så fint! 🙂 Gillar blommans mitt! Vackert!

 4. Jessica K skriver:

  Vilken mysig triss du har fått ihop! Tulpanen är superfin! 🙂

 5. Mycket fina bilder! Och bra texter du lagt till – som den där ”kika in i en tulpan”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *