Foto,  Ur vardagen

Lättjans fasta grepp

orkideer

Det är fredag morgon, solen är på väg upp över vår stad och idag ska vi bland annat handla – mat och på systemet inför nyår – jag ska på massage och maken ska till frisören. Så mycket har vi inte gjort på länge, blir ju nästan matt bara av att tänka på det – kommer vi att orka ta oss ur lättjans fasta grepp?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.