Foto,  Ur vardagen

Komsi, komsi små pippifåglar

paket2Igår kväll spelade vi traditionsenligt julklappsspelet hemma hos makens syster och svågern. Alltid lika roligt. Våra fulaste sidor framträder ganska tydligt vid dessa tillfällen, men det är så kul att se hur girig man kan bli och vilka instinkter som vaknar till liv. Det är sjukt hur gärna man kan vilja ha en sak som kostar femtio spänn. Ja, herre min je, men som sagt det är jättekul! 🙂

En sak som verkligen gjorde succé var det här fågelbordet som maken slutligen vann:

fagelbord

 

Det har vi nu fyllt med diverse olika sorters fågelfrön och jag kikar ut genom fönstret med jämna mellanrum för att se om det dyker upp några tvåbenta, kvittrande små vänner, men än så länge har ingen hittat till Rambäcks Restaurang. Så snart de små liven dyker upp ska jag sitta där på pass med kameran. Komsi, komsi, små pippifåglar.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.