Komsi, komsi små pippifåglar

paket2Igår kväll spelade vi traditionsenligt julklappsspelet hemma hos makens syster och svågern. Alltid lika roligt. Våra fulaste sidor framträder ganska tydligt vid dessa tillfällen, men det är så kul att se hur girig man kan bli och vilka instinkter som vaknar till liv. Det är sjukt hur gärna man kan vilja ha en sak som kostar femtio spänn. Ja, herre min je, men som sagt det är jättekul! 🙂

En sak som verkligen gjorde succé var det här fågelbordet som maken slutligen vann:

fagelbord

 

Det har vi nu fyllt med diverse olika sorters fågelfrön och jag kikar ut genom fönstret med jämna mellanrum för att se om det dyker upp några tvåbenta, kvittrande små vänner, men än så länge har ingen hittat till Rambäcks Restaurang. Så snart de små liven dyker upp ska jag sitta där på pass med kameran. Komsi, komsi, små pippifåglar.

 

2 kommentarer till ”Komsi, komsi små pippifåglar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *