105mm f/2.8G AF-S VR Micro NIKKOR IF-ED Nano Crystal Coat – woaw!

bokeh3

makroobjektivmakroobjektiv2_1Kamerahuset syns nästan inte längre…

Jag har blivit mamma till ett alldeles eget, fantastiskt makroobjektiv och jag är så glaaad – tack tomten, eller snarare; tack darling för den fina, fina julklappen. Det här är mitt första fasta objektiv och även om jag behöver öva massor älskar jag redan det jag ser. Fantastisk bokeh-effekt har jag lyckats få fram redan och nu ska jag prova, testa och öva resten av julledigheten tror jag. Undra vad jag kan få fram för bilder med den här optiken…?

bokeh2bokeh1

 

Inlägget postades i Foto. Skapa ett bokmärke för länken.

4 kommentarer till ”105mm f/2.8G AF-S VR Micro NIKKOR IF-ED Nano Crystal Coat – woaw!

  • Hej
    Oj! vilken drömglugg för din makrofotografering =) kommer ihåg när jag använde Nikon, då använde jag mig utav deras 85 mm micro-glugg men drömmen fanns för 105:an 🙂 ska bli intressant att se vad det kommer för bilder från dig när du lärt dig mer utav objektivet, det är inte bara att fotografera med ett makro-objektiv 🙂 / Sami

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *