Foto

105mm f/2.8G AF-S VR Micro NIKKOR IF-ED Nano Crystal Coat – woaw!

bokeh3

makroobjektivmakroobjektiv2_1Kamerahuset syns nästan inte längre…

Jag har blivit mamma till ett alldeles eget, fantastiskt makroobjektiv och jag är så glaaad – tack tomten, eller snarare; tack darling för den fina, fina julklappen. Det här är mitt första fasta objektiv och även om jag behöver öva massor älskar jag redan det jag ser. Fantastisk bokeh-effekt har jag lyckats få fram redan och nu ska jag prova, testa och öva resten av julledigheten tror jag. Undra vad jag kan få fram för bilder med den här optiken…?

bokeh2bokeh1

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.