Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

God jul

vaken

… men skottat och fint är det nu utanför vårt hus och tidningsbudet har redan varit här också. Jag är alltså faktiskt inte den enda som är vaken så här dags. Och eftersom det var omöjligt att somna om efter snöröjningsskrapandet passar jag på att kika in här och önska alla en riktigt trevlig julafton. Hoppas ni får en fin dag. Nu kryper jag upp i soffhörnet, läser tidningen och väntar på att resten av världen ska vakna. God jul!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.