Foto,  Ur vardagen

Dan före dopparedan

 

danforedanapplen

Ja, så var den här, dagen som är så mysig: Dan före dopparedan. Idag ska det allra sista fixas. Det ska bli mysigt att gå här hemma och fixa och dona. Hade sett för mig hur jag INTE skulle ut och handla någonting alls idag, men jag blir nog tvungen att ta en sväng till blomsteraffären…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.