PhotoShop,  Texter,  Ur vardagen

Julglädje

julgladje…men ändå. Jag har suttit här och pysslat nu på morgonkvisten. Slagit in julklappar, gjort fina julkort till dem som ska få platta och lätta paket. Och det är med glädje jag kommer att lägga dessa under granen i kväll när allt är städat och klart och vi har handlat det allra sista inför jul.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.