Foto,  Ur vardagen

Smaka på ordet: F R E D A G

hjärtaFredag… Smaka på ordet: F R E D A G. Låt varje bokstav rulla runt i munnen och fylla dina sinnen med smaksensationer. Det är sött, salt och syrligt på en gång; lite surt att behöva stiga upp toktidigt, det salta står jobbet för – kryddar min arbetsdag ytterligare med en intervju och fotografering jag ska göra i Varberg idag utöver jobb med hemsidan och det ”gamla vanliga”. Och sötman står kvällen för. När man kommit hem efter en hektisk vecka på jobbet. Fått ordning på maten man ska äta, satt sig till bords, tänt några ljus, hällt upp ett glas rött och lugnet sänker sig…

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.