Foto,  Ur vardagen

Det blir julafton i alla fall

torsdagNu går det fort, dagarna bara rusar iväg och vad får jag egentligen gjort inför jul? Har fortfarande julklappar kvar att köpa; har inte ens fått önskelistan från sonen än. Och inte en skinkbit, inte ett vörtbröd, inte en julmust har ännu hittat hit hem till oss. Vi får göra ett röj i helgen känner jag. Och hur det än är: Det blir julafton i alla fall…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.