Foto,  Ur vardagen

Spikmatta på önskelistan

rosaros

Det var riktigt skönt att gå på massage igår, men oj vad mycket spänningar det satt i mig som jag inte visste om! Några hade jag väl koll på, men andra kände jag först av vid beröring.

Det var förstås inte skönt hela tiden, för det gjorde rejält ont på sina ställen, men om jag nu är duktig och konsekvent och går dit regelbundet hoppas jag att spänningarna låses upp och att jag blir lite mjukare i mina muskler. Lite som en rosenknopp.

Nästa massage är inbokad den 28 december och då ska jag först börja med resonansbehandling som är en värmebehandling med infrarött ljus vilket ska ge total avslappning och mjuka upp och läka öm och spänd muskulatur. Har du provat det? Berätta gärna vad du tyckte i så fall – jag är nyfiken.

Och så berättade massageterapeuten att jag tydligen önskar mig en spikmatta i julklapp så nu har jag skrivit upp en sådan på  min redan långa, långa önskelista.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

  • Anette

    Jag har fått massage med ultraljud , om det e samma sak , o det var väldigt behagligt ! Spikmattan e en toppen önskan . Använder min flitigt o somnar gott på den 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.