Spikmatta på önskelistan

rosaros

Det var riktigt skönt att gå på massage igår, men oj vad mycket spänningar det satt i mig som jag inte visste om! Några hade jag väl koll på, men andra kände jag först av vid beröring.

Det var förstås inte skönt hela tiden, för det gjorde rejält ont på sina ställen, men om jag nu är duktig och konsekvent och går dit regelbundet hoppas jag att spänningarna låses upp och att jag blir lite mjukare i mina muskler. Lite som en rosenknopp.

Nästa massage är inbokad den 28 december och då ska jag först börja med resonansbehandling som är en värmebehandling med infrarött ljus vilket ska ge total avslappning och mjuka upp och läka öm och spänd muskulatur. Har du provat det? Berätta gärna vad du tyckte i så fall – jag är nyfiken.

Och så berättade massageterapeuten att jag tydligen önskar mig en spikmatta i julklapp så nu har jag skrivit upp en sådan på  min redan långa, långa önskelista.

 

1 kommentarer till ”Spikmatta på önskelistan

  • Jag har fått massage med ultraljud , om det e samma sak , o det var väldigt behagligt ! Spikmattan e en toppen önskan . Använder min flitigt o somnar gott på den 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *