Ge den vad den tål

beingangel

Det är tisdag, fyra dagar kvar att jobba innan julledigheten och idag bjuder jag mig själv på en femtiominutersmassage efter jobbet. Det ska bli så skönt! Därefter är det dags att ta med mig kroppen ut på en stärkande femkilometerspromenad tillsammans med de andra entusiasterna i NyVana.

Vi är inte många, vi som hänger i vecka efter vecka, men vi som gör det är desto ihärdigare. Vi trotsar regn och kyla och utmanar latmasken i oss – ni vet den där rösten inuti som säger saker som att det är mörkt ute, det är för kallt, det är jobbigt att ge sig ut när man väl kommit hem från jobbet, ätit middag och satt sig i soffan, eller jag är så trött på kvällen, jag ska göra det en annan dag och allt annat dumt den nu hittar på… Dra ut den i spåret bara och ge den vad den tål!

Tränade indoor walking i söndags, spinning igår och tänker vila från träning imorgon så en rask promenad blir perfekt ikväll. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *