Foto,  Ur vardagen

Det var väl jädrigt onödigt?!

tomten

Julmarknad igår och tomte på Kungsmässan. Julgranen inhandlad, pyntad och klar. Så går snön och töar bort med bara en vecka kvar till julafton. Det var väl jädrigt onödigt?!

En vecka kvar till lite längre sammanhängande ledighet är det också och det ska bli så underbart skönt. Den här veckan blir det dock full rulle; spinning i kväll, massage och NyVana imorgon, hjälpa mamma på onsdag, någon form av träning på torsdag, de sista julklapparna ska inhandlas, julmaten bärgas och årets enda Bingolotter ska inhandlas inför söndagens uppesittarkväll. Hur går det med dina julbestyr – är du färdig?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.