Foto,  Ur vardagen

Lite kär

minigranStjärneffekten har jag fått genom att fotografera med lång slutartid. Stämningsfullt…

Vi kom iväg på julmarknad idag och fick även tag på en minigran, vilket jag fått en idé om att jag ville ha i år. Hur söt som helst är den, denna lilla perfekta kungsgran som fått en hedersplats på bordet i tomrummet. Jag är supernöjd med hur granen blev och lite kär i att idén gick att genomföra med ett så lyckat resultat. Nu är det jul även här i vårt hus…

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.