Foto,  Ur vardagen

Lat och ledig

latoledig

Vaknade tidigt, tre grader plus, grå himmel och söndag. Som gjort för att sitta inne och kura, lyssna på musik, läsa alla de tidningar jag inte hunnit med och pilla med bilder. Förmodligen åker vi iväg på julmarknad lite senare och i kväll ska jag köra ett pass indoor walking på Friskis så helt försoffad lär jag inte bli. Men fram till dess alltså: lat och ledig.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.