Foto,  Mat & bakning,  PhotoShop,  Ur vardagen

En kopp kaffe och lite nybakat…?

tomteljusDet har kommit mer snö i natt. Och blåst. Solen verkar ha bestämt sig för att stanna bakom molnen idag och jag stannar gärna inomhus och ”jular” lite.

I år har jag gjort många saker långt innan jag brukar. Till exempel har jag redan köpt misteln som ligger nedkyld i förrådskylen inför dan före dan, då den ska hängas upp i ett vitt band i hallen. Förra året fick jag nästan jaga ihjäl mig för att få tag på mistel – jag vill absolut inte vara utan – och den paniken vill jag slippa i år.

En amaryllis, en julkaktus och en hyacint pryder redan hallbyrån, en amaryllis står på subwoofern i vardagsrummet och jag är redan inne på andra omgången hyacinter där, i köket och i ”tomrummet”.

Nu ska jag snart sätta igång med julgodisbaket. Det ska bli Rocky road (ny variant för i år), Snöbollar, Vodkaspetsade negerbollar (nu får jag väl hela världen på mig – men vi har ALLTID kallat dem så – utan att lägga någon värdering i det – so there!), maken har beställt knäck och så passar jag på att baka supergott Paleobröd och en omgång Centerkakor. När jag ändå är igång, liksom.

Någon som är sugen på en kopp kaffe och lite nybakat i eftermiddag? ;o)

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.