Ur vardagen

Fredagslyx

solstra

Efter ett besök hos mamsen igår kväll plockade jag fram alla julkort som skulle skrivas, tände några ljus och maken värmde på lite glögg. Så satt vi där i köket, lyssnade på julmusik, smuttade på glögg och fick ihop alla julhälsningarna. Allt medan det knäppte av köld utanför knutarna. Perfekt för att komma i riktig julstämning.

Och nu är det fredag – favoritdagen i veckan. En dag som jag ska inleda med att jobba hemifrån. Snacka om fredagslyx. Visserligen har jag gått upp lika tidigt som vanligt och jag kommer förmodligen att börja jobba tidigare än jag normalt sett skulle ha gjort, eftersom jag ändå är på plats vid datorn, men ändå. Det känns lyxigt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.