Ur vardagen

Luciamorgon

havshus

”Lusse lelle, lusse lelle, elva nätter före jul…” Jodå, det är redan Lucia idag och på jobbet vankas det lussefika kvart i åtta. Jag hoppas få höra lite vacker sång på TV:n innan jag ger mig iväg för jag tror knappast någon på jobbet har repeterat och ställer upp på luciatåg. Men man kan ju alltid hoppas för man vet ju aldrig…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.