Luciamorgon

havshus

”Lusse lelle, lusse lelle, elva nätter före jul…” Jodå, det är redan Lucia idag och på jobbet vankas det lussefika kvart i åtta. Jag hoppas få höra lite vacker sång på TV:n innan jag ger mig iväg för jag tror knappast någon på jobbet har repeterat och ställer upp på luciatåg. Men man kan ju alltid hoppas för man vet ju aldrig…

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Luciamorgon

  1. Anette skriver:

    wow vilken bild !!! Så klar o fin !!
    Önskar dig en underbar lucia 🙂

  2. Fantastiskt fin bild! Man vill vara där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *